Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Flerjarmark Dvůr Králové nad Labem

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

🔹V sobotu 15. června 🙂 všechny srdečně zveme na druhý červnový Flerjarmark ve Dvoře Králové nad Labem 😉. Od deváté hodiny ranní se zaplní náměstí Václava Hanky a prostory Hankova domu, včetně krásných SALÓNKŮ v patře, řemeslnými tvůrci, návrháři, kreativními výrobci a letos i několika umělci.

🔹Těšit se můžete na pohádky O pejskovi a kočičce, které předvede Divadlo Puk. Věříme, že uděláme radost nejen dětem, ale i mnohým dospělým. Představení se odehraje ve dvou časových intervalech: od 10:30 hod. a od 14:00 hod.

🔹Pro děti budou připravené kreativní dílničky, z nichž si děti domů odnesou i drobné výrobky.

🔹Součástí akce bude i dobrovolná, charitativní sbírka pro Viktorku SMA z Litoměřic a Matyáška ze Dvora Králové, které mají diagnózu spinální svalová atrofie I. a II. typu.

🔹Na akci bude otevřena kavárna, kde se budete moci občerstvit a restaurace, která nabídne i výhodné menu.

🔹Na Flerjarmarku bude i možnost osvěžení v podobě drinků s proseccem nebo domácích limonád, drobné občerstvení tzv TAPAS, zákusky (pro labužníky třeba jedlý hmyz/i na pánvi se zeleninou) a nebude chybět ani zmrzlina 🙂!

🔹Kousek od Hankova domu ( dojdete Valovou ulicí) najdete restauraci „Pasáž“, kde můžete využít víkendovou akci RYBÁŘI V PASÁŽI https://www.restauracepasaz.cz/ nebo posedět v příjemném prostředí kavárny https://www.cafepasaz.cz/, kde si vyhrají i děti.

🔹PARKOVÁNÍ/ u gymnázia, náměstí T.G. Masaryka, u kostela, u papírnictví, u pošty, a u obchodních řetězců/věříme, že míst na parkování je dostatek 😉!

💕Je na co se těšit 🥰. Troufáme si říci, že si odvezete nejen krásné výrobky (užitečné i pro radost), ale především uspokojující pocit z příjemně stráveného času s lidmi, kteří přinášejí do našich životů krásu a jedinečnost. I to do života potřebujeme. Dělat si sobě a druhým radost 🩷🧡💛

Další informace na Facebooku.

Skip to content Click to listen highlighted text!