Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 1.8.2022

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Městský úřad Pilníkov pořádá v sobotu 10. září 2022 zájezd do Litoměřic na 46. ročník veletrhu Zahrada Čech zaměřený na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody. Cena zájezdu je 130,-Kč na osobu. Vstupenky jsou v předprodeji na podatelně MěÚ.

Městský úřad Pilníkov pořádá 4.11.2022 od 19:00 hodin na sále restaurace Slunce divadelní představení „Když se zhasne“. Jedná se o mrazivou komedii v hlavních rolích s Lukášem Langmajerem, Ivo Šmoldasem, Miluší Bittnerovou a Michaelou Kuklovou. Předprodej vstupenek je na podatelně MěÚ v Pilníkově za cenu 399,-Kč.

Informujeme vás, že Sbírka č.2 na obnovu kostela Nejsvětější Trojice v Pilníkově má díky vám mimo kasiček které se postupně plní na svém účtu již 135.000,- Kč. Přispět je možné do 30.9.2022 na transparentní účet, nebo do putovních kasiček které jsou na podatelně MěÚ a prodejně COOP. Děkujeme, že se podílíte na shromáždění finančních prostředků.

Pozvánka na srpnové benefiční koncerty. Římskokatolická farnost Hostinné a Město Hostinné si Vás dovolují pozvat na srpnové benefičních koncerty, které se budou konat v kostele Nejsvětější Trojice v Hostinném. V sobotu 13. srpna 2022 od 19 hodin vystoupí komorní sbor a orchestr SEMPRE RUBATO z Drážďan. Na koncertu zazní repertoár od baroka přes romantismus až po soudobou hudbu. V neděli 21. srpna 2022 od 17. hodin vystoupí saxofonové kvarteto GOLDEN SAXIS. Na programu zazní populární melodie od Piazzolly, Presleyho, Queenů a dalších. Koncerty jsou součástí projektu „Naděje pro varhany“, jehož cílem je restaurování vzácných hostinských varhan. Vstupné je dobrovolné a bude věnováno na jeho financování.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!