Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu dne 10.1.2022

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Rybářská skupina Pilníkov zve své členy v sobotu 22.1.2022 od 9:30 hodin na výroční členskou schůzi, která se pořádá v Penzionu U Skutilů. V průběhu schůze bude možný nákup povolenek na rok 2022, včetně úhrady za neodpracované hodiny a nákup známek. Všechny členy zve výbor rybářské skupiny Pilníkov.

Ve středu 12.1.2022 přijměte od 17:00 hodin pozvání na „Čaj o páté“ se starostou města. Jedná se o neformální setkání v zasedací místnosti městského úřadu.

Ve čtvrtek 13.1.2022 přijede v 9:00 hodin na náměstí do Pilníkova prodejce z Dolan s nabídkou ovoce a zeleniny.

V pondělí 17.1.2022 proběhne svoz vánočních stromků, prosíme občany aby byl stromek určený ke svozu umístěn na viditelném místě.

Divadelní kroužek Strážník z Peřimova Vás srdečně zve v pátek 28.1.2022 od 19:00 hodin na představení divadelní hry od Františka Ringo Čecha, Pravda o zkáze Titaniku aneb, kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Veselohra má lehce erotický děj, proto necháváme na zvážení rodičů, zda vezmou na představení i své nezletilé ratolesti. Srdečně zvou pořadatelé. Vstup na představení bude možný pouze s dodržením platných pravidel.

O víkendu proběhla plánovaná charitativní Tříkrálová sbírka. Příspěvek do zapečetěné kasičky je možno poskytnout do 16. ledna na MěÚ v Pilníkově, v prodejně potravin COOP a u paní Bubeníčkové v ulici Polní. Děkujeme ze srdce všem, kteří na sbírce podílejí.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!