Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu dne 22. 11. 2021

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Plánovaná listopadová akce posezení se seniory na sále restaurace Slunce je bohužel z důvodu sílící epidemie covidu zrušena. Setkání plánujeme spojit s klubovým pořadem Pavlíny Filipovské. Těšit se tak můžete na vyprávění o životě, vzpomínky na tatínka Františka Filipovského, začátky v divadle Semafor a také několik písniček. Těšíme se na vás 4.12.2021 od 17:00 hodin na sále restaurace Slunce, kde bude pro seniory ve věku 65+ vstupné zdarma a připraveno také drobné občerstvení a teplý nápoj. Platné vstupenky pro seniory je možno ZDARMA vyzvednout na podatelně městského úřadu, ostatní zájemci o toto setkání mohou vstupenku zakoupit v předprodeji na podatelně za 200,-Kč. Podmínkou pro platný vstup je potřeba dodržet platné hygienické nařízení.

Vzhledem k epidemiologické situaci jsme bohužel nuceni zrušit také avizované semináře ke kotlíkovým dotacím. Jakmile to situace dovolí, semináře se uskuteční. Veškeré informace lze získat na infolince 722 960 675, v provozní dobu v 8-16 hod nebo na emailu: kotlikovedotace@kr-kralovehradecky.cz. Omlouvám se za komplikace a děkuji za pochopení.

Současná opatření k nepříznivé epidemiologické situaci, aktuální vládní opatření a pravidla pro účast na akcích nad 20 lidí (pouze očkovaní nebo Ti, kdo prodělali COVID-19) nás dostávají do svízelné situace. S velkou lítostí Vám oznamujeme, že nedělní plánovaná akce čertoviny a rozsvěcení vánočního stromu na náměstí je bohužel zrušena!

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!