Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu dne 15.11.2021

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Vážení občané, k častým dotazům ohledně stavby: Objízdné trasy v Pilníkově zůstávají do 30.11.2021 v platnosti, vjezd do zákazů je povolen pouze pro autobusy, dopravní obsluhu a zásobování. Autobusové zastávky jsou funkční, provizorní zastávky jsou zrušeny. Děkujeme za pochopení.

Z provozně organizačních důvodů se ruší nabídka Domova důchodců Pilníkov na testování antigenním testem. Děkujeme za pochopení.

Plánovaná listopadová akce posezení se seniory na sále restaurace Slunce je bohužel z důvodu sílící epidemie covidu zrušena. Setkání se vámi plánujeme spojit s klubovým pořadem Pavlíny Filipovské. Těšit se tak můžete na vyprávění o životě, vzpomínky na tatínka Františka Filipovského, začátky v divadle Semafor a také několik písniček. Těšíme se na vás 4.12.2021 od 17:00 hodin na sále restaurace Slunce, kde bude pro seniory ve věku 65+ vstupné zdarma a také připraveno drobné občerstvení a teplý nápoj. Platné vstupenky pro seniory je možno vyzvednout na podatelně městského úřadu, ostatní zájemci o toto setkání mohou vstupenku zakoupit v předprodeji na podatelně za 200,-Kč.

Zítra, v úterý 16.11.2021 nepoteče od 8:00 – 16:00 hodin z důvodu opravy vodovodního řadu voda v ulicích Pražská, Mlýnská, Kocléřovská a Na Kopečku. Děkujeme za pochopení.

Ve čtvrtek 18.11.2021 přijede v 9:00 hodin na náměstí do Pilníkova prodejce z Dolan s nabídkou ovoce, zeleniny a brambor na uskladnění.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!