Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu dne 26.7.2021

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Na základě množících se dotazů vás informujeme, že náhradní zastávka „Pilníkov NÁMĚSTÍ“ je pro autobusovou a nyní také pro železniční dopravu (výluku) a to v obou směrech na Trutnov i na Hostinné, přesunuta na křižovatku ulice Hradčín a Tovární (pod statkem u Skutilů). Děkujeme za pochopení.

Přijměte pozvání Mysliveckého spolku Pilníkov na páteční akci Půlení prázdnin, která se koná od 15:00 hodin na mysliveckém srubu. Občerstvení je zajištěno.

Rockové hřiště Pilníkov vás srdečně zve v sobotu 31.7.2021 od 15:00 hodin na fotbalové hřiště na hudební akci Pilníkofest. Občerstvení je zajištěno.

V termínu 26.8.2021 se můžete těšit na divadelní představení autora Zdeňka Podskalského, „Liga proti nevěře“. Jedná se o komedii s detektivní zápletkou, která bude sehrána od 19:00 hodin na sále restaurace Slunce. Vstupenky na toto představení v hodnotě 330,-Kč je možné zakoupit na MěÚ v Pilníkově, těšit se můžete na Ivo Šmoldase, Michaelu Kuklovou a Veroniku Novou.

Vzhledem k uzavřenému náměstí bude pojízdná prodejna „Uzenářství Petrásek“ prodávat své výrobky v pátek 30.7.2021 od 9:30 hodin pouze v ulici Hradčín.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!