Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 10.8.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Dnes máme pondělí 10. srpna a svátek slaví Vavřinec. Přejeme všechno nejlepší.

Pozvánky na plánované akce
V pátek 21.8.2020 jste od 18:00 hod srdečně zváni do hudebního klubu Obývák, který je v bývalé knihovně 1. patra městského úřadu, na hudební vystoupení 21 schodů k folkovým legendám. Vstupné je dobrovolné, kapacita míst omezena. Rezervujte si místo na e-mailu obyvakpilnikov@seznam.cz

Srdečně vás zveme na výstavu vtipů p. Jiřího Gruse. Vtipy si můžete prohlédnout během celého léta v pondělí a ve středu ve velké zasedací místnosti v prvním patře MěÚ v Pilníkově.

Nabízíme prodej vstupenek na divadelní představení LIGA PROTI NEVĚŘE, autora Zdeňka Podskalského. Představení bude sehráno na sále restaurace Slunce 23. října 2020 od 19:00hod. Vstupenky je možno již nyní zakoupit na Městském úřadu za cenu 330,-Kč.

Nabízíme prodej vstupenek na divadelní představení NOC S CASANOVOU. Galantní rozverná komedie Federica Inclána bude sehrána na sále restaurace Slunce 31. října 2020 od 19:00hod. Vstupenky je možné také již nyní zakoupit na Městském úřadu za cenu 80,-Kč.

Ve čtvrtek 13. srpna přijede v 9:00hod na náměstí do Pilníkova prodejce z Dolan s nabídkou ovoce, zeleniny a nových brambor.

Důležité upozornění: Sběrný dvůr je i nadále v provozu každou sobotu od 9:00 – 11:00 hod, sběr velkoobjemového skla bude probíhat vždy poslední víkend v měsíci.

Přeji vám všem krásné léto.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!