Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

HLÁŠENÍ ROZHLASU 18.5.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Hlášení městského rozhlasu

Dnes máme pondělí 18. května, svátek slaví Nataša, přejeme vše nejlepší.

Vážení občané,

stále platí nařízení vlády o ochraně dýchacích cest a nošení roušek, dodržujte prosím stále toto nařízení. I nadále nabízíme všem zájemcům možnost doručení bavlněných roušek do poštovní schránky, v případě potřeby kontaktujte MěÚ.

Pozvánka

Zastupitelstvo města Pilníkov vás všechny srdečně zve na veřejné zasedání, které se uskuteční ve čtvrtek 21. 5. 2020 od 18.00 hodin na sále restaurace Slunce.

Harmonogram prací

I nadále probíhá postupné dokončování výkopových prací, na které navazuje provádění asfaltových vrstev. Prosíme vás všechny o trpělivost a shovívavost.

Nabídka

V pátek 22. 5. 2020 před desátou hodinou přijede na náměstí prodejce Uzenářství Petrásek s nabídkou čerstvého masa a uzenin.

V sobotu 23. 5. 2020 bude probíhat od 9:00 hod na parkovišti u restaurace Slunce výkup kůží.

Stále platí nabídka odběru obědů do vlastních nádob ze školní jídelny v hodnotě 60,-Kč. Zájemci o obědy kontaktujte paní Petrákovou na tel: 734 575 494 .

Napojování domácností na kanalizaci a ČOV je plánováno řádově od srpna letošního roku. Zájemci o kontakty na zpracování nabídek na zhotovení domovních přípojek kontaktujte referenta investic Ing. Voborníka na tel: 605 158 342. V žádném případě se prosím zatím do nově budované kanalizace nenapojujte!

Vážení občané, stále platí pomoc městského úřadu a našich dobrovolníků.

  1. NÁKUPY pro seniory – Neváhejte se obrátit na telefonní číslo starosty: 603 558 852. Pomůžeme vám s dodávkou potravin, s dodávkou léků, potravin pro zvířata, hygienických potřeb a podobně.
  2. STÁLE PLATÍ- Chovejme se ohleduplně, respektujme nařízení vlády. Nestrašme sami sebe, vyvarujme se stresu. Vypínejte proto občas televizi, pracujte v okolí svého domu, choďte na procházky do lesa, užívejte jarních dnů.

 PROSÍM NEPANIKAŘTE, společně to zvládneme.

Přeji vám všem klidný a slunečný týden.

 

 

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!