Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Vážení občané

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Vážení občané, 

bez ohledu na další vývoj ohledně epidemie koronaviru a zavedení karantény na celém území České republiky bych Vám rád nabídl a poprosil o toto. Zejména Vás prosím o to, abyste tyto řádky dali přečíst seniorům, kteří jsou nejohroženější skupinou obyvatelstva a pravděpodobně si toto na internetu nepřečtou:

 1. NÁKUPY – Apelujte na seniory ve svém okolí, aby se neváhali obrátit na mé telefonní číslo ( starosta ) 603 558 852. Pomůžeme vám s našimi hasiči s dodávkou potravin, s dodávkou léků, potravin pro zvířata, hygienických potřeb a podobně. Minimalizujeme tím riziko Vašeho nakažení.

 2. STÁLE PLATÍ- Chovejme se ohleduplně, respektujme nařízení vlády. Nestrašme sami sebe, vyvarujme se stresu. Vypínejte proto občas, prosím, televizi, hrajte stolní hry, pracujte v okolí svého domu, choďte na procházky do lesa. Není třeba sedět doma na gauči, jen je třeba se raději vyvarovat účasti ve větší skupině lidí.

3. POKUD potřebujete zdravotnickou pomoc, obraťte se na lékaře nejprve telefonicky. Návštěvy u lékaře, které nejsou bezpodmínečně nutné, odložte na později.

4. POKUD si nejste jisti, prosím, zašlete svůj telefonický kontakt pro případné urgentní informování obyvatelstva na telefonní číslo 603 558 852 (starosta). 

5. POKUD jste nachlazení, zůstávejte preventivně doma.

Neváhejte, nestyďte se a obracejte se na úřad v Pilníkově. Pokusíme se Vám pomoci, jak to bude možné.

 PROSÍM NEPANIKAŘTE.

 Rozšiřte tuto zprávu mezi občany Pilníkova, především mezi seniory.

 Děkuji.

Josef Červený, starosta

 

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!