Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Pilníkovský Písničkář 2015 má za sebou již třetí ročník

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

V sobotní odpoledne 5. září 2015 se v pilníkovském penzionu „U Skutilů“ konal již třetí ročník muzikantské sešlosti – „Pilníkovský Písničkář 2015“.

I letošní program uváděl a pořadem provázel moderátor rádia Frekvence 1 Ota Semann, a protože mezi sponzory letošního ročníku patřilo i město Pilníkov, přivítal přítomné i starosta města Miroslav Klapka.

Na pódiu se během odpoledne až do pozdního večera vystřídalo čtrnáct účinkujících včetně místního písničkáře Jiřího Kulky alias písničkáře George, který jako organizátor celé odpoledne svým vystoupením zahájil, a místního dua – Jana a Martin Pachlovi, které znáte jako členy místní hudební skupiny Tlupa-Tlap. Kromě nich vystoupila řada písničkářů z blízkého i vzdálenějšího okolí, například František Michálek z Pardubic, Jarda Čížek z Náchoda, Ivana Velcovská ze Znojma, Zorin Vergos z Prahy, Stanislav Jarolímek – SARGA, oblíbený Martin Rous z Prahy, David Alfik Dewetter, Dalibor Pšenička z Pardubic, Karel Polívka z Pece pod Sněžkou, Jirka Hurych z Lanškrouna a Standa Haláček. Letos poprvé se sešlosti zúčastnila také Saša Niklíčková, která písničkáře oživila hrou na akordeon.

Všechny tyto písničkáře si přišlo poslechnou několik desítek posluchačů.

text a foto: Jaroslav Blažek

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!