Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Den dětí s kouzelníkem – ohlédnutí

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

  Komise pro kulturu a sport ve spolupráci s SDH Pilníkov připravila dne 3. 6. dětský den s kouzelníkem. Oslava všech dětí byla zahájena vystoupením mažoretek Minirůžiček ze Střediska volného času Trutnov, které se kvalifikovaly na mistrovství ČR v mažoretkovém sportu. Dospělé i děti okouzlil také mág Miloš Malý, mistr ČR v mikromagii a účastník Talentmánie, který nejen že dětem ukázal své kouzelnické dovednosti, ale rozdal jim i hůlky, kterými sami čarovaly. Malé gymnastky zakončily svým představením úvodní část programu.

  Děti obdržely kartu, na kterou dostaly vždy razítko z každé splněné soutěže. Připraveno bylo mnoho sladkostí a na závěr si děti vytáhly los z klobouku, který byl vždy výherní. Výhry byly tentokrát opravdu cenné a děkujeme za ně sponzorům: panu Ing. Vlastimilu Tauchmanovi, paní Zdence Krákorové a panu Vladimíru Pechanovi – firma Velkoobchod čaj a káva Vlčice.

   Tato akce byla organizačně dosti náročná, a proto poděkování patří všem členkám naší komise, hasičům a také Tomášovi Prokopovi, který hrál písničky skoro 120 dětem.

Těšíme se s Vámi na další akci !!!   

 

                                                                                 Mgr. Veronika Sokolovičová

Krátké video k dětskému dnu:

A ještě několik fotografií:

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!