Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Školní vánoční trhy

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

V pátek 4. prosince 2015 v 16 hodin odpoledne se některé děti dobrovolně vrátily do školy, aby zaujaly svá místa mezi pořadateli dalšího ročníku Školních vánočních trhů.

Po příchodu do školní budovy na náměstí každého příchozího uvítali dvě slečny z vyšších ročníků, které zároveň návštěvníkům předávali poukázky na kávu nebo na čaj. Na konci chodby svítil vánoční stromeček a kolem něho stálo několik andělů s Mikulášem. Z prvního patra se linuly vánoční písně v podání dětí z pěveckého kroužku, což dokreslovalo celkovou vánoční atmosféru. V okolních třídách děti nabízely výrobky. Jedna malá prodavačka nám prozradila: „Určitě všechno prodáme, hodně lidí u nás nakupuje“.

Na trzích prodávaly nejenom své výrobky všechny třídy místní školy. Samozřejmě tu měla svůj stánek i školka a družina. Mezi návštěvníky neustále procházely děti a nabízely cukroví a letos i jednohubky. Ve třídách bylo k vidění mnoho rozličných výrobků – věnečky, perníkové chaloupky, marmelády, různé ozdobičky na stromeček, obrázky, větší svícny i malé svícínky a mnoho dalších dekoračních předmětů. Vše jste si mohli zakoupit.

I letošní trhy sklidily mezi lidmi úspěch, což se projevilo i ve velké návštěvnosti. Téměř vše prý bylo prodáno.

Text a foto: Jaroslav Blažek

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!