Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 2.11.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Vážení spoluobčané,
Prosím Vás pokorně o respektování vládního nařízení. Ať už máte k nařízením jakýkoliv osobní názor, respektujte toto nařízení, buďme zodpovědní a nezlehčujme nastalou situaci a tuto těžkou dobu, pohybujme se jen na nezbytně nutných místech v práci, v obchodě a doma. Buďme trpěliví, prosím.

Oznamujeme občanům, že Městský úřad a kancelář spol. Lesy-Voda jsou otevřeny dle úředních hodin. Městská knihovna a sběrný dvůr zůstává nadále zavřený. O termínu otevření vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení.

Možnost napojení vašich nemovitostí na centrální kanalizaci je spuštěno. V případě, zájmu o napojení neváhejte kontaktovat p. Hanuše na tel: 777 259 746.


Vážení rodiče ale především děti, s velkou lítostí vám musím sdělit, že plánovaná akce NOC V KNIHOVNĚ S POKLADY, která se měla konat v pátek 13.11.2020 je z důvodu nynější COVID situace zrušena. Děkujeme za pochopení.

S velkou lítostí také rušíme plánovaný zájezd do divadla PALACE, náhradní termín bude upřesněn.

Ve čtvrtek 5.11.2020 přijede na náměstí do Pilníkova prodejce z Dolan s nabídkou ovoce, zeleniny a možností objednávky brambor na uskladnění.

Firma: TOPENÁŘSKÝ SERVIS s.r.o. a společenství kominíků a topenářů bude provádět v naší obci revize kotlů na tuhá paliva. Dále pak provádí revize, kontroly a čištění komínů, kontroly kotlů na plynná paliva. Termín revizí a kontrol se uskuteční v ÚTERÝ dne 10.11.2020, cena za kontrolu a čištění komínu je 350 Kč, cena za kontrolu a čištění plynového kotle je od 350 Kč, cena za revizi kotle na tuhá paliva je 800 Kč. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989.

V sobotu 7.11.2020 bude od 9:00 hodin probíhat u restaurace Slunce výkup kůží.

Vážení občané, pro přesnou evidenci odpadových nádob chytrou svozovou známkou, připomínám pro ty, kteří tak ještě neučinili, povinnost nahlášení počtu a typu používaných popelnic. Nejlépe formou SMS, nebo telefonicky na 603 558 852, 499 898 921, nebo na email: podatelna@pilnikov.cz. Popelnice bez známky, nebude od ledna svážena. Děkujeme za součinnost.

Přeji vám hlavně pevné zdraví a hezký zbytek týdne

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!