Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 15.6.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány


Hlášení městského rozhlasu
Dnes máme pondělí 15. června, svátek slaví Vít, Vítek.


Pozvánka
Srdečně vás zveme na výstavu vtipů p. Jiřího Gruse. Vtipy si můžete prohlédnout během celého léta v pondělí a ve středu ve velké zasedací místnosti v prvním patře MěÚ v Pilníkově. Další dny po telefonické domluvě. Vstupné je dobrovolné.


Společné setkání a představení studie veřejných prostranství města Pilníkov, které se mělo uskutečnit dnes, 15. 6. 2020, od 18:00 hod na sále restaurace Slunce, je z důvodu nemoci architekta zrušeno. O náhradním termínu vás budeme informovat, děkujeme za pochopení.


Informace
Od 15. 6. 2020 budou klíče od sportovní haly k vyzvednutí pouze na městském úřadu.
Rezervaci sportoviště je možno provést telefonicky nebo na webu města.


Nabídka
Je zahájen prodej vstupenek na divadelní představení LIGA PROTI NEVĚŘE autora Zdeňka Podskalského. Hrají Michaela Kuklová, Ivo Šmoldas, Petr Mácha a Veronika Nová Arichtěva, kterou alteruje Miluška Bittnerová. Představení bude sehráno na sále restaurace Slunce 23. 10. 2020 od 19:00 hod, vstupné je 330,-Kč.


Náhradní termín divadelního představení NOC S CASANOVOU je stále v jednání, předběžně jednáme o přelomu října a listopadu, o přesném termínu vás budeme včas informovat. Vstupenky je možno již nyní také zakoupit na městském úřadu za cenu 80,-Kč.


Zájemci o konkrétní informace ohledně kotlíkových dotací, zaregistrování pořadového čísla, podání žádosti, vyúčtování atd. mají možnost toto konzultovat přímo s pracovníky „kotlíkových dotací“ při konzultačních setkáních na úřadě v Trutnově. Místo konání je 17. 6. 2020 na MÚ – Malý sál, Slovanské náměstí 165, Trutnov, v 15 – 17 hodin.


Ve čtvrtek 18. 6. 2020 přijede v 9:00 hod na náměstí do Pilníkova prodejce z Dolan s nabídkou ovoce, zeleniny a brambor.
V pátek 19. 6. 2020 před desátou hodinou přijede na náměstí prodejce Uzenářství Petrásek s nabídkou čerstvého masa a uzenin.


V pátek 19. 6. 2020 jste od 18:00 hod srdečně zváni do hudebního klubu Obývák, který je v bývalé knihovně 1. patra městského úřadu, na hudební vystoupení Petra Pyciaka a jeho 21 schodů k didgeridoo. Vstupné je dobrovolné, kapacita míst omezena. Rezervujte si místo na e-mailu obyvakpilnikov@seznam.cz

Rodiče dětí, kteří potřebují formulář Čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění pro vstup do budov ZŠ a MŠ, si jej mohou vyzvednout také na městském úřadě.

Přeji vám všem pohodový týden.


Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!