Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Pondělní hlášení 8.6.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Hlášení městského rozhlasu


Dnes máme pondělí 8. června, svátek slaví Medard.

Pozvánka:
Zveme vás na výstavu vtipů p. Jiřího Gruse. Vtipy si můžete prohlédnout během celého léta v pondělí a ve středu ve velké zasedací místnosti v prvním patře MěÚ v Pilníkově. Další dny po telefonické domluvě. Vstupné je dobrovolné.


Srdce města Pilníkov, toto je pozvánka na společné setkání a představení studie veřejných prostranství města Pilníkov, které se uskuteční v pondělí 15. 6. 2020 od 18:00 hod na sále restaurace Slunce.


Informace:

Od 15. 6. 2020 budou klíče od sportovní haly k vyzvednutí pouze na městském úřadu.


Nabídka
Dnes byl zahájen prodej vstupenek na divadelní představení LIGA PROTI NEVĚŘE autora Zdeňka Podskalského. Hrají Michaela Kuklová, Ivo Šmoldas, Petr Mácha a Veronika Nová Arichtěva, kterou alteruje Miluška Bittnerová. Představení bude sehráno na sále restaurace Slunce 23. 10. 2020 od 19:00 hod, vstupné je 330,-Kč.


Zájemci o konkrétní informace ohledně kotlíkových dotací, zaregistrování pořadového čísla, podání žádosti, vyúčtování atd. mají možnost toto konzultovat přímo s pracovníky „kotlíkových dotací“ při konzultačních setkáních na úřadě v Trutnově. Místo konání je 17. 6. 2020 na MÚ – Malý sál, Slovanské náměstí 165, Trutnov, v 15 – 17 hodin.


Firma Havelka uhelné sklady oznamuje, že akce jarní slevy uhlí s pásem a dopravou zdarma končí v pondělí 15. června. Závoz uhlí za původní cenu je možný i později, pokud budete mít u firmy Havelka záznam. Domluvíte se na telefonu 602 489 489.


V pátek 12. 6. 2020 před desátou hodinou přijede na náměstí prodejce Uzenářství Petrásek s nabídkou čerstvého masa a uzenin.


Firma Kaufland shání distributora letáků pro část města Pilníkov – střed. Roznáška je od července 2020, odměna za 1 roznos je 246,-Kč. Podrobné informace u p. Kužela na tel: 733 321 727


Napojování domácností na kanalizaci a ČOV je plánováno řádově od srpna letošního roku. Zájemci o kontakty na zpracování nabídek na zhotovení domovních přípojek kontaktujte referenta investic Ing. Voborníka na tel: 605 158 342. V žádném případě se prosím zatím do nově budované kanalizace nenapojujte!


Rodiče dětí, kteří potřebují formulář Čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění, potřebný pro vstup do budov ZŠ a MŠ, si jej mohou vyzvednout také na městském úřadě.

Přeji vám všem klidný a slunečný týden.



Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!