Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 1.6.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Hlášení městského rozhlasu

Dnes máme pondělí 1. června, svátek slaví Laura, Laurám přejeme vše nejlepší.

Důležitá informace o plánovaném přerušení dodávky elektřiny v našem městě Pilníkov, která se bude konat na Letné dne 4. 6. 2020 od 10:30 do 13:00 hod.

Pozvánka

Město Pilníkov a kulturní výbor si vás dovolují pozvat na pilníkovskou pouť a dětský den. Hlavní program začíná v sobotu 6. 6. 2020 od 13:30 hod na náměstí a v prostorách městského parku pod kostelem. Těšit se můžete na pouťové atrakce, které budou dotovány městem (ceny jízdného budou poloviční), na pohádkové bytosti, které připravily soutěže plné zábavy, na výstavu vtipů p. Jiřího Gruse v zasedací místnosti městského úřadu, od 16:00 hod na hudební skupinu Nešlapeto, v 17:00 hod na vyhlášení soutěže o nejlepší pouťový koláč (nutno dodat 6 ks) a nejoriginálnější roušku a od 18:00 hod vystoupí hudební skupina Elka. Hygienická opatření budou zajištěna, roušku s sebou. Občerstvení je zajištěno stánkovým prodejem.

Další pozvánka je na společné setkání a představení studie veřejných prostranství města Pilníkov, které se uskuteční v pondělí 15. 6. 2020 od 18:00 hod na sále restaurace Slunce.

Upomínka

Splatnost poplatku za svoz směsného odpadu byla do 30. dubna. Tímto apeluji na všechny občany, kteří nemají k dnešnímu dni zaplaceno, aby částku uhradili a dodržovali termín splatnosti tohoto poplatku.

Harmonogram prací

I nadále probíhá postupné dokončování výkopových prací, na které navazuje provádění asfaltových vrstev. Prosíme vás všechny o trpělivost a shovívavost.

Nabídka

Firma Havelka (uhelné sklady) oznamuje, že akce jarní slevy uhlí s pásem a dopravou zdarma končí v pondělí 15. června. Závoz uhlí za původní cenu je možný i později, pokud budete mít u firmy Havelka záznam.  Domluvíte se na telefonu 602 489 489.

V pátek 5. 6. 2020 před desátou hodinou přijede na náměstí prodejce Uzenářství Petrásek s nabídkou čerstvého masa a uzenin.

Napojování domácností na kanalizaci a ČOV je plánováno řádově od srpna letošního roku. Zájemci o kontakty na zpracování nabídek na zhotovení domovních přípojek kontaktujte referenta investic Ing. Voborníka na tel: 605 158 342. V žádném případě se prosím zatím do nově budované kanalizace nenapojujte!

 

Přeji vám všem klidný a slunečný týden.

 

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!