Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení městského rozhlasu 25.5.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Hlášení městského rozhlasu

Dnes máme pondělí 25. května, svátek slaví Viola, přejeme vše nejlepší.

Informace o plánovaném přerušení dodávky elektřiny v našem městě Pilníkov, ke kterému dojde na Letné dne 4. 6. 2020 od 10:30 do 13:00 hod.

Pozvánka

Pozvánka na varhanní koncert varhaníka p. Hanuše, doplněný zpěvem Michaely Prokopcové, který se koná v neděli 31. 5. 2020 od 17:00 hod v jilemnickém kostele svatého Vavřince. Vstupné je dobrovolné.

Upomínka

Splatnost poplatku za svoz směsného odpadu byla do 30. dubna. Tímto apeluji na všechny občany, kteří nemají k dnešnímu dni zaplaceno, aby částku uhradili a dodržovali termín splatnosti tohoto poplatku.

Harmonogram prací

I nadále probíhá postupné dokončování výkopových prací, na které navazuje provádění asfaltových vrstev. Prosíme vás všechny o trpělivost a shovívavost.

Nabídka

Firma Havelka (uhelné sklady) oznamuje, že akce jarní slevy uhlí s pásem a dopravou zdarma končí v pondělí 15. června. Závoz uhlí za původní cenu je možný i později, pokud budete mít u firmy Havelka záznam.  Domluvíte se na telefonu 602 489 489.

V pátek 29. 5. 2020 před desátou hodinou přijede na náměstí prodejce Uzenářství Petrásek s nabídkou čerstvého masa a uzenin.

Stále platí nabídka odběru obědů do vlastních nádob ze školní jídelny v hodnotě 60,-Kč. Zájemci o obědy kontaktujte paní Petrákovou na tel: 734 575 494.

Napojování domácností na kanalizaci a ČOV je plánováno řádově od srpna letošního roku. Zájemci o kontakty na zpracování nabídek na zhotovení domovních přípojek kontaktujte referenta investic Ing. Voborníka na tel: 605 158 342. V žádném případě se prosím zatím do nově budované kanalizace nenapojujte!

Přeji vám všem klidný a slunečný týden.

 

 

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!