Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu dne 2.8.2021

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Infomujeme vás, že z důvodu dnešní havárie na vodovodním řadu mezi č.p.1 (Mrštíkovi) ulice Náměstí, až po č.p.151 (hasičárna, ulice Pražská) nepoteče ve středu 4.8.2021 od 8:00 – 15:00 hodin v tomto úseku voda.

Od pondělí 2.8.2021 jsou autobusové zastávky „NÁMĚSTÍ“ pro autobusovou a nyní také pro železniční dopravu (výluka) na: Směr Hostinné bude zastávka na původním místě naproti Hasičské zbrojnici, na hlavní komunikaci I/16 ulice Pražská, směr Trutnov bude zastávka přesunuta z ulice Hradčín (křižovatka pod statkem) před požární zbrojnici a zastávka Hradčín, zůstane připravena pouze pro ranní školní autobus, který sváží děti z Trutnova, Vlčic a Starých Buků.

Na poštu v Pilníkově byl podán pohled směřovaný Ondrovi na dětský tábor, kterému píše babička s dědou. Pohled bohužel nemá korespondenční adresu, ani uvedené jméno a příjmení. Pokud víme o pisateli, tak ať se zastaví na poště a adresu dopíše.

Rockové hřiště Pilníkov vás srdečně zve tuto sobotu 7.8.2021 od 18:00 hodin na vystoupení skupin Trilobit – rock, Roxor a New Bells. Areál rockového hřiště je otevřen od 17:00 hodin, občerstvení je zajištěno.

Jezdecký klub Zálesí z.s. nás zve tuto sobotu 7.8.2021 od 9:00 hodin na jezdecké závody, které se konají v Zálesí (část obce Doubravice) mezi Doubravicí a Dvorem Králové nad Labem. Občerstvení je zajištěno.

Tento čtvrtek 5.8.2021 přijede v 9:00 hodin na náměstí do Pilníkova prodejce z Dolan s nabídkou jablek, nových brambor a zeleniny.

V termínu 26.8.2021 se můžete těšit na divadelní představení autora Zdeňka Podskalského, „Liga proti nevěře“. Jedná se o komedii s detektivní zápletkou, která bude sehrána od 19:00 hodin na sále restaurace Slunce. Vstupenky na toto představení v hodnotě 330,-Kč je možné zakoupit na MěÚ v Pilníkově, těšit se můžete na Ivo Šmoldase, Michaelu Kuklovou a Veroniku Novou.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!