Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 3. 8. 2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Dnes máme pondělí 3. srpna a svátek slaví Miluše. Přejeme všechno nejlepší.

Pozvánky na plánované akce

TRH ( Team Rockového Hřiště) zve všechny do areálu fotbalového hřiště na koncert skupin To Nechceš !? , Metanol a revivalu Scorpions v sobotu dne 8.srpna. Začátek akce je v 18 hodin!!!  . Areál bude otevřen od 17 hodin, přijďte se pobavit při rockové muzice

Srdečně vás zveme na výstavu vtipů p. Jiřího Gruse. Vtipy si můžete prohlédnout během celého léta v pondělí a ve středu ve velké zasedací místnosti v prvním patře MěÚ v Pilníkově.

Od středy 5. 8. do pátku 7. 8. bude zcela neprůjezdná ulice Novoměstská. Objízdná trasa povede ulicí K Táboru.

Ve středu 5. 8. ve 12 hodin proběhne zkouška sirén.

Nabídka práce na pracovní pozici uklízeč, uklízečka v dětské ozdravovně Království. Nástup je možný ihned, nabízená mzda 100,- Kč/hod. Zájemci kontaktujte paní Landovou na tel: 601 322 515, nebo paní Křižovičovou na tel: 702 281 292.

Firma Topenářský servis s.r.o. a společenství kominíků a topenářů budou provádět v naší obci revizi kotů na tuhá paliva. Dále pak nabízí revize, kontroly a čištění komínů a kontroly kotlů na plynná paliva. Termín revizí a kontrol se uskuteční ve středu 5. 8. 2020. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle 608 748 989.

Označení popelnic známkou. Důsledkem připravované změny zákona o odpadech a následným zdražováním skládkování komunálního odpadu, je vyvíjen velký tlak na svozové firmy k co nejpřesnější evidenci svezeného odpadu. Z tohoto důvodu firma Transport s.r.o. s městem Pilníkov zavádí nový systém, jehož součástí bude označení všech odpadových nádob tzv. chytrou svozovou známkou, která bude obsahovat potřebné informace k přesnější evidenci odpadů. Platí tedy pravidlo, čím více třídím a mám méně komunálního odpadu, tím méně platím.

Takto bychom chtěli do budoucna zvýhodnit občany našeho města.

V souvislosti s touto změnou, je nutné, aby občané nahlásili na MěÚ, (telefonicky, e-mailem nebo osobně) typ, velikost a počet používaných odpadových nádob a to nejpozději do 30.11.2020. Následně budou občanům na MěÚ vydány známky, které si nalepí na nádobu.

Nabízíme prodej vstupenek na divadelní představení LIGA PROTI NEVĚŘE, autora Zdeňka Podskalského. Představení bude sehráno na sále restaurace Slunce 23. října 2020 od 19:00 hod. Vstupenky je možno již nyní zakoupit na Městském úřadu za cenu 330,- Kč.

Nabízíme prodej vstupenek na divadelní představení NOC S CASANOVOU. Galantní rozverná komedie Federica Inclána bude sehrána na sále restaurace Slunce 31. října 2020 od 19:00 hod. Vstupenky je možné také již nyní zakoupit na Městském úřadu za cenu 80,- Kč.

Přeji vám všem krásné léto.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!