Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 4.5.2020

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Hlášení městského rozhlasu

Dnes máme pondělí 4. května, svátek slaví Květoslav.

Vážení občané,

Stále platí, nařízení vlády o ochraně dýchacích cest a nošení roušek, dodržujte prosím stále toto nařízení. Dále platí, že v tomto nouzovém stavu neváhejte a v případě potřeby se obracejte telefonicky na Městský úřad v Pilníkově, telefon starosty 603 558 852. Pokusíme se Vám pomoci, jak jen to bude možné.

I nadále nabízíme všem zájemcům možnost doručení bavlněných roušek. Zájemci prosím telefonujte nebo pište na tel 603 558 852, uveďte jméno, příjmení, ulici a číslo popisné. Roušku Vám doručíme do poštovní schránky.

V termínu od 4.5. – 16.5.2020 se koná zápis dětí do MŠ v Pilníkově. V případě zájmu volejte ředitelce školy na tel: 734 575 492, bližší informace jsou také na webu školy. ( www.zspilnikov.cz )

Otevření knihovny:

Každé úterý je opět v provozu naše knihovna a to od 13:00hod do 17:30 hod.

Sběrný dvůr je otevřen každou sobotu od 9:00 do 11:00hod.

BIO odpad můžete i nadále odvážet a sypat do červeného kontejneru u továrny.

Harmonogram prací na opravě komunikací:

I nadále tento týden bude probíhat postupně provádění asfaltových vrstev Prosíme vás o trpělivost a shovívavost.

Oprava vodovodu:

Zítra 5.5.2020 bude ráno od 8:00 – 10.00hod probíhat oprava vodovodu v ulici Tovární od čp. 51 Fajfrovi po bytový dům čp.145 na Hradčíně.

Odstávka vody bude zítra také v ulici Polní od čp.69 Bubeníčkovi po čp.213 Krákorovi.

Poděkování.

Rád bych poděkoval všem dobrovolníkům, kteří se podílí na šití bavlněných roušek, které dodáváte na městský úřad, obratem je distribuujeme na potřebná místa. Zároveň děkuji Vám všem, kteří si roušky distribuujete mezi sebou. Moc si vážím vaší společné pomoci.

Zrušeno:

Divadelní představení NOC s Casanovou které se mělo sehrát 9.5.2020 na sále restaurace Slunce, bude také přeloženo, zakoupené vstupenky prosím nevyhazujte, o náhradním termínu Vás budeme včas informovat.

Nabídka:

I nadále platí nabídka odběru obědů do vlastních nádob ze školní jídelny v hodnotě 60,-Kč, zájemci prosím kontaktujte paní Petrákovou na tel: 734 575 494 vždy do ranních 7.00hod.

Napojování domácností na kanalizaci a ČOV je plánováno řádově od srpna letošního roku, zájemci o kontakty na zpracování nabídek na zhotovení domovních přípojek, kontaktujte referenta investic Ing Voborníka na tel : 605 158 342. V žádném případě se prosím zatím do nově budované kanalizace nenapojujte.

Nabídka prodeje pozemku v Pilníkově za rozumnou cenu, jedná se o vhodný pozemek k výstavbě jednoho až dvou rodinných domů na p.č. 77/1 v k.ú. Pilníkov I, více informací na tel: 724 133 212 p. Kaikl.

Vážení občané, stále platí pomoc městského úřadu a dobrovolníků

  1. NÁKUPY pro seniory – Neváhejte se obrátit na mé telefonní číslo ( starosta ) 603 558 852. Pomůžeme vám s dodávkou potravin, s dodávkou léků, potravin pro zvířata, hygienických potřeb a podobně.
  2. STÁLE PLATÍ- Chovejme se ohleduplně, respektujme nařízení vlády. Nestrašme sami sebe, vyvarujme se stresu. Vypínejte proto občas televizi, pracujte v okolí svého domu, choďte na procházky do lesa, užívejte jarního sluníčka.
  3. POKUD potřebujete zdravotnickou pomoc, obraťte se na lékaře nejprve telefonicky. Návštěvy u lékaře, které nejsou bezpodmínečně nutné, odložte na později.

 PROSÍM NEPANIKAŘTE, jsme v tom společně s vámi a společně to zvládneme.

Přeji vám všem klidný týden.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!