Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Vítání občánků

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Nedělní odpoledne 23. února 2020 bylo sice deštivé, ale přesto se na pilníkovské radnici sešli nejmladší občánci našeho města s panem starostou Josefem Červeným na prvním vítání nových občánků roku 2020. Vzhledem k datu v kalendáři to mělo být zimní vítání, ale počasí tomu neodpovídalo, proto byl i sál na pilníkovské radnici vyzdoben spíše jarními motivy.

V zasedací místnosti se tentokrát sešlo pět nejmladších občánků. I tentokrát měly převahu holčičky:

  • Šmíd Jakub
  • Šmétková Ester
  • Gabrielová Vanesa
  • Vitvarová Stela
  • Polášek Jiří

Přítomné rodiče, prarodiče i známé nejprve přivítala členka sociálního výboru Pavlína Pechanová, protože jeho předsedkyně byla nemocná. Po přivítání přítomných pozvala dívky z místní základní školy, které si pod vedením Mgr. Světluše Pospíšilové připravily krátké pásmo písniček a básniček pro děti. Potom Pavlína Pechanová starostovi Josefu Červenému představila nové občánky, který je přivítal.

Nakonec byli občánci zapsáni do pamětní knihy města a každá maminka obdržela květinu a starosta předal rodičům i finanční dárek. Kromě toho děti také dostaly balíček s osuškou a heboučkými plyšáky. Nakonec si starosta s rodiči připil na zdraví jejich dětí.

Přejeme dětem šťastný a radostný život v našem městě.

Text a foto: Jaroslav Blažek

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!