Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Obecní ples 2019

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

V pátek večer 8. března 2019, tedy na Mezinárodní den žen, se v pilníkovském sále restaurace Slunce konal další obecní reprezentační ples. Letos ho připravil kulturní výbor Městského úřadu v Pilníkově ve spolupráci se zastupitelstvem města. A protože byl na MDŽ, každá z příchozích žen obdržela při vstupu do sálu květinu.

Na sále restaurace Slunce se opět sešlo mnoho místních i přespolních obyvatel, aby se společně pobavili. Sál byl zcela zaplněn, a dokonce se na některé zájemce ani nedostalo. Vstupenky totiž byly vyprodány již dlouho před konáním plesu. Prostě kdo zaváhal – neplesal!

Stoly byly vyzdobeny v červenobílé kombinaci, každý stůl byl doplněn bílým pruhem z organzy uprostřed červeného ubrusu. Na žádném stole samozřejmě nechyběla váza na květiny, které ženy dostaly. Večerem opět provázela osvědčená moderátorka Marcela Robková. K poslechu a k tanci tentokrát hrála tříčlenná kapela Forte D&M band.

Po úvodním přivítání přítomných starostou města Josefem Červeným jsme zhlédli předtančení dvojice z taneční skupiny Bene Dance Art Team. Vrcholem večera se ale stalo všemi očekávané vystoupení místní skupiny Farářovy schovanky, které předvedly i s farářem Karlem taneční pásmo pod názvem Sestry v akci.

I o letošní ples projevili zájem nejenom místní sponzoři, kteří do tomboly dali mnoho zajímavých cen. Dokonce i samotná vstupenka byla poukázkou na slevu v cestovní kanceláři.

Text a foto: Jaroslav Blažek

Plakát:

plakat_20190308_obecni-ples

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!