Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

„Čaj o páté“ se starostou města

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Ve středu 9. 1. 2019 od 17:00 hodin se konal v Pilníkově, historicky první „čaj o páté“ s novým starostou města p. Josefem Červeným.

Toto neformální setkání, které bylo plánováno do prostorů starostovi kanceláře, mělo za účel strávit společné odpoledne nejen u povídání, ale nabídnout našim občanům říci také vlastní názor, ptát se na konkrétní dění v naší obci a zajímavosti z městského úřadu.

Dvouhodinové setkání bylo velice příjemné, probrali jsme navíc prožitý vánoční čas, historii města i jeho kouzelná místa určená k procházkám. Ochutnali cukroví a několik čajových variací. Starosta seznámil přítomné také se svými plány, kterým chce naše město dále vést.

Pro ty, co první „čaj o páté“ nestihli, nesmutněte. Starosta slíbil druhé společné sezení na začátek měsíce dubna a neopomenul fakt, že pokud máte již nyní své dotazy, zastavte se na Městském úřadu kdykoli, a přidal, budu se na vás těšit. Svoje dotazy můžete i nyní zasílat na e-mail:  starosta@pilnikov.cz  nebo vhodit do poštovní schránky na městském úřadu.

Posezení se starostou Posezení se starostou

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!