Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Oznámení – nabídka pronájmu bytu v domě čp. 21 Náměstí, 542 42 Pilníkov

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Město Pilníkov nabízí pronájem volného bytu v budově Sokolovny čp.21, Náměstí, 542 42 Pilníkov.

 Velikost bytu 3+1, celková výměra podlahové plochy bytu včetně nebytových prostor 82m2. Součásti bytu je koupelna mimo byt ve stejném podlaží. Vytápění bytu ústřední, tepelný zdroj umístěn mimo byt, plynový kotel. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou a podmínkou přidělení a užívání bytu bude úklid nebytových prostor budovy a výkon funkce správce domu.

Měsíční nájemné stanoveno výpočtem … 2 015,- Kč

Úhrada záloh na služby spojené s užíváním bytu … 2 000,- Kč

Za úklid nebytových prostor a výkon funkce správce budovy bude pronajímatelem zaplacena na základě podepsané dohody o provedení práce částka 1 000 Kč. Při uzavření nájemní smlouvy zaplatí nový nájemce kauci ve výši 6 045 Kč na účet Města Pilníkov. Jedná se o tříměsíční nájemné, které bude při ukončení nájemního vztahu vráceno nájemci.

Žádost o přidělení bytu je nutné podat písemně. V žádosti je nutné uvést počet osob, které budou byt užívat, včetně roku narození a telefonické spojení na žadatele. Příjem žádostí na adrese Městský úřad Pilníkov, Náměstí 36, 542 42 Pilníkov nebo osobně na podatelně MěÚ do pondělí 6. srpna 2012 do 16. hodin.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!