Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Koncert 23. září 2011

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Dne 23.9 se konal v Pilníkově dvoukoncert skupin Bejlí (z Prahy) a skupiny Tlupa tlap (z Pilníkova).
Jako první nastoupili skupina Bejlí a už při prvních tónech bylo posluchačum jasné, že se nudit nebudou a že se dá hudba na vysoké úrovni dělat i v menším počtu nástrojů a muzikantů. Bejlí v doprovodu úžasných akordeónových doprovodů, které předváděl Mário Bihári tak postupně rozehřálo posluchače v Pilníkově na více než provozní teplotu a  sklidilo za to „přídavkové“ ovace.

Po Bejlí nastoupila již místní skupina Tlupa tlap a na pódiu i před pódiem se začaly vlnit postavy v doprovodu Tlupáckých rytmů. Skupina předvedla svůj nový a pozměněný repertoár s novou (pro Pilníkovské neznámou) rockovější tváří. Virózou indisponovanou zpěvačku Janu Pachlovou musela narychlo nahradit ve třech písních zpěvačka Jana Bažantová a dokázala publiku, že i ve tmě se dá parádně zpívat i z papíru :-).  Tlupa tlap byla publikem více než bouřlivě přijata, což se ukázalo na faktu, že už neměla co přidávat…
Tímto chci poděkovat všem fanouškům za návštěvu… za to že nelenili vyrazit (třeba i z Brna, nebo z Hradce Králové) i do chladnějšího večera za kulturou a hlavně poděkovat všem za vynikající atmosféru, která celý večer také díky nim na zahrádce penzionu Oáza vládla.
 
Poděkování patří i našim hasičům za zapůjčení a postavení stanu a městu Pilníkov za zapůjčení laviček.
Následující párty plnou muziky v hospůdce, kterou táhl Mário Bihári nechť okomentují třeba ostatní zůčastnění, neb k  tomu není z mé strany příliš co dodat :-).

Martin Pachl
  
Na závěr snad několik odkazů na onen večer:
http://petrsvobodahkfoto2.tym.sk/Pilnikov/
https://www.facebook.com/video/video.php?v=289438987735511

http://www.youtube.com/watch?v=vp9fUFBxdN0

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!